English

In de themapaviljoens van Bloomin’Holland maak je op een bijzondere, aantrekkelijke en vooral memorabele manier kennis met de wereld van bloemen. Jong en oud, toeristen, zakelijke bezoekers, uit binnen- en buitenland: iedereen ervaart zélf hoe vernieuwend, veelzijdig en fascinerend deze wereld is.

Bloomin’Holland kent zes paviljoens:

Laat je onderdompelen in de enorme 360-graden dome-bioscoop boordevol bloemen.

Ontdek je eigen stijl. En die van vele anderen. Want lifestyle en bloemen zijn voor elkaar gemaakt! Én lifestyle vormt de toekomst van de sector.

4,1 Miljard euro gaat er jaarlijks om in de sierteelt. Wat daar allemaal bij komt kijken, ervaar je in dit paviljoen over veiling en handel.

De toekomst van de sierteelt begint nú. Want de laatste innovaties uit deze zich doorlopend vernieuwende sector: die vind je hier.

Het kan altijd beter en meer. Daar werken veredelaars en vermeerderaars keihard aan. Hier kun je over hun schouders meekijken, op een wel heel bijzondere manier.

Loop je warm voor werken in de sierteelt? Dan ben je hier aan het goede adres voor een bijzondere baan of interessante opleiding…